Kidshamsters
Gyerekek és hörcsögök

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot,
lelkünk egy része mélyen alszik." Anatole France 

MENÜ

Árak

 

Az árat elsősorban a hörcsög színe határozza meg. A gyakran előforduló színek olcsóbbak, a ritkábbak pedig kicsit többe kerülnek.

 

Elsődleges szempont a tenyésztésnél, a beltenyészet elkerülése! Vagyis, a szülőpárok ne legyenek egymás rokonai. Ezért a szülők beszerzése megbízható tenyészetekből történik, általában Budapestről, de jött hozzánk hörcsög Debrecenből is.

Fontos megemlíteni azt is, hogy ahhoz, hogy a höri egészségesen kerüljön a gazdihoz, nagy hangsúlyt kell fektetni az egészséges táplálkozásra. Egyáltalán nem mindegy, mit fogyaszt a mama a terhesség és a szoptatás alatt, illetve milyen étellel szoknak át a picikék a szilárd táplálékra néhány hetes korukban. Ezért kap az anyuka, majd később a kicsik is naponta friss zöldséget, gyümölcsöt, sok fehérjét (tejföl, sajt, lisztkukac), vitaminnal dúsított mag- és tápkeveréket.

Úgy gondolom, mindannyian szelíd hörcsögöket szeretnénk hazavinni, így az is fontos, hogy amint lehet, kezdjük el a picik kézhezszoktatását.

Tehát a kölykök ára tartalmazza azt a gondoskodást és törődést, ami bizosítja a hörcsög testi és mentális egészséges fejlődését.

 

Árak:

Tájékoztató jellegűek, az aktuális ár a hörcsögök képe mellett található!

 

Vadas: 600 Ft.

Kék: 800 Ft.

Pearl: 800 Ft.

Mandarin: 1200 Ft.

Camel: 1200 Ft.

Pearl-mandarin: 1200 Ft.

Dalmata ( fekete - fehér foltos ) : 3000 Ft.

 

Eligazodás a hörcsög színei közt: KATT IDE!

Hírek

 • Megújult kiscsapat
  2014-03-15 19:57:11

  Itt a tavasz, tenyészetünkben is eljött a felfrissülés ideje. Több hörikénk is nyugdíjba vonult, Budapestről pedig új lakók érkeztek. Köszönet értük a Walhalla és Karfiol hobbitenyészetnek, Anikónak és Mariannak. Képek az új csapatról a Hörcsögeink menüpontban láthatók.


   

 • A daganat gyógyítása állatoknál
  2013-09-09 00:59:55

  A hörcsögök egyik jellegzetes betegsége a daganat. 
  ....állatorvosi tapasztalatok alapján a rák gyógyítható az állatoknál DEUTÉRIUM MENTES víz segítségével ... Tovább olvasom

   


   

 • Köszönöm a látogatást!
  2011-03-19 22:58:29

  látogató számláló

   

   

   

   

   

   

   

Asztali nézet