Kidshamsters
Gyerekek és hörcsögök

"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot,
lelkünk egy része mélyen alszik." Anatole France 

MENÜ

 

Szeretettel köszöntjük minden kedves látogatónkat!

 

Törpehörcsög gyerek Kidshamsters

 

 

Németh Gabriella vagyok, 3 gyermekes, szegedi édesanya.

A gyerkőcök nagy örömére otthonunkat dzsungáriai törpehörcsögök egyre bővülő csapatával osztjuk meg.

Napról napra egyre több élménnyel gazdagodunk, egyre több tapasztalatot gyűjtünk ezekről a kedves kis állatokról.

 

 

Szülőként fontosnak tartom, hogy minden gyerek lehetőséget kapjon arra, hogy megtapasztalhassa, milyen érzés egy kis állatról gondoskodni. Más gondolkodású felnőtt válik azokból, akik gyerekként toleranciát és felelősségvállalást tanulnak az állatokkal való együttélés során.

 

Törpehörcsögök és gyermekek

Az állatok nem csak tanítanak, de sok szeretetet is adnak cserébe gondoskodásunkért.Sokat hallani az állatok terápiás hatásáról, akár gyerekek, akár felnőttek gyógyulásában nagy szerepük lehet.Jó stresszlevezető pl.: napi 10 perc állatsimogatás.

 

 

Kutya, macska, hal, madár, teknős, hörcsög…? Nagy a választék! Személyiségünktől, lakhelyünktől, anyagi lehetőségeinktől függ, melyik állatot válsztjuk társunknak.

Mi a dzsungáriai törpehörcsögöt választottuk. A 8 éves Ádám szerint azért, mert puha bundája van és lehet őket simogatni. Egyébként meg néha olyan viccesen viselkednek!

Ezen a honlapon a dzsungáriai törpehörcsögről összegyűjtött tapasztalatainkkal azoknak a szülőknek szeretnénk segíteni, akik épp valamilyen állatkát szeretnének gyermeküknek venni és szóba került a dzsungáriai törpehörcsög is. Vagy már lakik velük egy dzsungi, de jó lenne még újabb információkat gyűjteni kedvencükről.

 

 

Pár szó a nálunk lakó hörcsögökről: Mindannyian tiszta vérvonalú, egészséges állatkák.Valamennyien olyan budapesti, debreceni hobbitenyésztőktől érkeztek hozzánk Szegedre, akik szívvel-lélekkel foglalkoznak a dzsungikkal, és betartják a tenyésztés alapszabályait . A nálunk született kölykök szintén tiszta vérvonalúak, nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges táplálkozásukra és a lehető leghamarabb kézhez szoktatjuk őket. Az Eladó hörcsögök menüpontban folyamatosan frissülő fotókon láthatók azok a  hörik, akik gazdit keresenek.

 

 

Jó böngészést kívánunk mindenkinek!

 

Megosztás a Facebook-on

 

 

Pagerank ellenőrzés

 

Blog - blog.wyw.hu

 

Hírek

 • Megújult kiscsapat
  2014-03-15 19:57:11

  Itt a tavasz, tenyészetünkben is eljött a felfrissülés ideje. Több hörikénk is nyugdíjba vonult, Budapestről pedig új lakók érkeztek. Köszönet értük a Walhalla és Karfiol hobbitenyészetnek, Anikónak és Mariannak. Képek az új csapatról a Hörcsögeink menüpontban láthatók.


   

 • A daganat gyógyítása állatoknál
  2013-09-09 00:59:55

  A hörcsögök egyik jellegzetes betegsége a daganat. 
  ....állatorvosi tapasztalatok alapján a rák gyógyítható az állatoknál DEUTÉRIUM MENTES víz segítségével ... Tovább olvasom

   


   

 • Köszönöm a látogatást!
  2011-03-19 22:58:29

  látogató számláló

   

   

   

   

   

   

   

Asztali nézet